En tripp till Zoo

I dag åkte jag och Grace till Zoo:et. Playgroupen hade bokat en buss och självklart hoppade vi med. Elefanten var klart dagens höjdpunkt, tyvärr regnade det så mycket då att kameran snällt fick ligga i väskan. Vi kommer garanterat att åka tillbaka till zoo:et, underbart rakt igenom.
 

Kommentarer
Elin säger:

Hej!
Vilken fin blogg du har, jag har tittat lite på dina bilder och det är väldigt inspirerande! Jag tar studenten till våren och planerar att åka som au pair till Nya Zeeland till hösten, så jag undrar vilken organisation du har åkt med? Och om du tycker att deras "deal" (alltså vad som ingår i deras om man åker med dem), med mera, är bra? :)

Svar: hej! Åh vad kul att höra och att du blir inspirerad av bilderna :) Jag åkte med STS från sverige som samarbetar med Au pair link här på Nya Zeeland. Jag tycker att STS har gjort/gör ett jättebra jobb. Och au pair link är som vilken annan au pair organisation. Jag fick hjälp med allt, flygbiljetten bokade dem, försäkringar, visumansökningen hjälpte dem till med, STS tipsade om hur man skulle skriva breven/fylla i papprena osv. osv. Jag gjorde inte mer än att svara på mejl, fylla i blanketter, välja familj och att sätta mig på planet. Jag tror att det är ungefär samma deal hos alla organisationer. Hoppas du fick lite svar, är det något mer du undrar över så är det bra att höra av dig igen! :)
Frida Karlsson

2014-03-05 | 16:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback