Wellington

För snart en månad sedan packade jag och Jessika våra väskor och begav oss ner till huvudstaden för att träffa Lisa. Det väntade ingen roadtrip utan vi förpestade miljön med en flytur. Lite riktig semester var vi värda. Vi lyxade till det med dubbelrum på hostlet, middagar ute, fina fikor, många skratt och underbara samtal. Att träffa Lisa igen var underbart, det är så tråkigt när man klickade så bra från första dagen att vi bott så skilda åt här. Vi hann med en sväng till te papa, turista upp med cable car:en, njuta över utsikten från mt Victoria, en promenad längs waterfront, bli sjuk, lite shopping, se skulpturerna inne på wellington flygplats - de är allt lite stolta över sagan om ringen inspelningen. 
 
Det var en mysig helg tillsammans med fina tjejer. Och ska ni till Nya Zeeland är det verkligen värt att besöka huvudstaden. Att bara storsa runt på gatorna och njuta över hur vackert det är, är helt underbart. Musiken längs cubastreet och det bästa caféet i hela Nya zeeland hittar du nästan längst upp på samma gata. 
 
Mitt fina land!
 
Fina wellington
 
Favvocafét
 
vackra vännen
 
Nightmarket 
 
skulpturerna i taket på flygplatsen
Jessika, jo jag lånade lite bilder från din blogg (typ många). Kika in på hennes blogg också vettja, ett annat perspektiv på au pairlivet lixom. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback